Bmw 1 Serie Cabrio Problemen

Een van de grootste problemen van de 1-serie is het feit dat de distributieriem voortijd kan slijten. Dit betekent dat hij niet de aanbevolen cien,000 km haalt. Het resultaat is dat de riem in het ergste geval kan knappen met als gevolg dat veel onderdelen van de motor beschadigd raken. De herstelkosten lopen dan vaak op tot 2.000 EUR.

Als je in de markt bent voor een 1-series dan is het verstandig om de distributieriem na te laten kijken voordat je overgaat op aankoop. Verder es angosto desde el coche elk jaar te laten onderhouden in plaats van het flexibele onderhoudssysteem van BMW te volgen. Dit vermindert het risico op grote ongelukken. Oorzaak es vaak inwendige vervuiling;

 • Compruebe que los tubos bij de la terugroepactie estén uitgevoerd. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er kans op loslatende bouten van de Vanos-aansturing; .All motoren zijn hier erg gevoelig voor;
 • Bekijk de onderhoudshistorie uitvoerig.De aandrijftechniek kan slecht tegen verwaarlozing.
 • BMW Serie 1 oportunidades

  (tixagan Ok Serie oportunidades es er geen gebrek. De wagen wordt al geproduceerd sinds 2005 en nog steeds verschijnen er nieuwe generaties. Er bestaat dus een grote kans dat jij een BMW 1 Serie occasion vindt die helemaal aan jouw wensen voldoet. Bekijk eens het aanbod van occasion op Gaspedaal , AutoScout24 de AutoWeek.


  com/wp-content/uploads/2023/02/pexels-photo-3166786.jpeg» title=»Bmw 1 Serie Cabrio Problemen» alt=»bmw»>

  Voordat je de keuze maakt voor een nieuwe BMW 1 Serie de una ocasión, kun je je alvast inlezen. Zo kom je er onder andere met de reviews op AutoWeek achter wat de gebruikerservingen zijn met deze Wagen uit de compacte middenklasse. Maar kijk ook eens naar de autotests op Autowereld of het Algemeen Dagblad.

  Goedkoop is duurkoop

  Zoals we eerder al zeiden kun je voor een paar duizen d euro al een BMW 1-Series voor deur deur hebben. De vraag es alleen de je dat moet willen. Volgens Amerikaans onderzoek es BMW gemiddeld genoma de duurste coche als het aankomt op onderhoud. Zeker als je een oudere 1-Series koopt is het goed om mer rekening mee te houden dat het steeds duurder wordt om hem te onderhouden. Het advies van de ANWB is dan ook om altijd te gaan voor de beste die je kunt kopen en niet de goedkoopste.

  Het is over the langere termijn dan ook beter voor je portemonnee om voor een zo nieuw mogelijke BMW 1-Series te gaan. Niet alleen qua onderhoud, maar ook aan de pomp. De tweede generatie is namelijk verrassend zuinig. Zo ligt het verbruik van de bijna 170 pk krachtige 118i tegen de 1 op 14. Minder krachtige versions zijn nog een stukje zuiniger en met een gasoil variant kun je rekenen op een verbruik van 1 op 20. Combiner dit met de zeer goede rijeigenschappen en de hoge betrouwbaarheid, en dan heb je een coche die heel atrayente es om tweedehands te kopen.

  Inconveniente en los complementos de BMW Serie 1

  Consejos para los usuarios ¿Qué le semeja esta carta?

  Controleer het papierwerk om er zeker van te zijn dat de coche waarin je geïnteresseerd bent regelmatig onderhouden is. Controleer ook altijd even de velgen, als er veel stoeprandschade op zit kunnen er meer onderdelen onder geleden hebben.

  Deja un comentario